Nu är det (nog) dags…

...för Knubbe att sluta snutta på nätterna OCH sova i sin egen säng. Jag sover som en kratta när han ligger hos oss även om det är mysigt också. Vi har en stor säng, men den är inte enorm (160 bred) dessutom tror jag att vi stör honom också när vi rör oss och har han väl vaknat är det svårt att få honom att somna om utan tutte. Nappen är ju rolig som leksak...


Vi testade redan i natt. Det gick över förväntan. Han sov faktiskt hela natten i sin egen säng, vi (läs: sambon) fick söva om honom några gånger och han fick ny blöja (han kissar som en hel häst) och tutte vid halvfyrasnåret. Hoppas att detta är början på en positiv trend!! Nu ska jag försöka lära mej att söva honom utan tutte, det är svårt, han är både tung och stark och arg och envis. Ett knep som funkade i natt var att lägga honom på mage och stoppa in nappen. Blir bara så orolig när han sover på mage, bebisar "får" ju inte göra det... Fast han kan ju vända sej själv nu så det ska nog inte vara nån fara, dessutom lägger han sej själv på mage oftast.

ingenordningalls

En opersonligt personlig anonym öppenhjärtlig men inte utlämnande blogg om lite pyssel, tankar och annat som jag ägnar mej åt närhelst jag kommer åt.

RSS 2.0