Utmaning!

Jag har gett mej själv en utmaning för att komma igång med lite pysslande. Det blir ju lätt att man hamnar i nån sorts TV-koma/surfa-påmobilen/spela-candycrush när alla barn somnat på kvällen. Utmaningen är att göra ett armband varje vecka hela året ut! Och olika ska dom vara. Vilken teknik som helst och vilket material som helst. Dokumentation via bloggen och instagram och kanske några på fejjan. Hittills i år har jag pysslat ihop detta:


Och just nu håller jag på med detta trassel som jag har lagt ut så ni kan få ett hum om hur slutresultatet kommer att se ut.


Där har vi årets två första veckor i armbandsform. Jag ska göra klart det guld-blåa under dagen/ kvällen.

Varför jag väljer just armband är för att det är begränsat storlek men samtidigt kan man göra nåt mycket komplicerat med en massa pärlor i olika färger och komplicerade mönster eller enkelt genom att bara knyta ett snöre om armen. Armband är även väldigt lättburna och typ det enda smycke jag använder i nån större utsträckning. Kanske att något av armbanden blir ett halsband istället. Jag tar mej själv den friheten eftersom det är min egen utmaning 😀.

ingenordningalls

En opersonligt personlig anonym öppenhjärtlig men inte utlämnande blogg om lite pyssel, tankar och annat som jag ägnar mej åt närhelst jag kommer åt.

RSS 2.0